Nettverket for arbeid og helse trenger deg

Har du vært på Møteplassen, RTW-konferansen, et fasiliteringskurs eller Åpen Arena? Eller er du rett og slett bare interessert i arbeid og helse og arbeidsrettet rehabilitering? Om du fortsatt vil være med i nettverket vårt, må du si “Ja” til å stå på vår e-postliste.

Vil du fortsatt være med i nettverket vårt?

Sier du ja til å stå på vår e-postliste, vil du få invitasjoner til våre konferanser, arrangementer og læringsarenaer,  og siste nytt om hva som skjer innen arbeidsrettet rehabilitering og arbeid og helse – i ett nyhetsbrev.

Hvis du vil fortsette å høre fra oss, må du si «Ja» til å stå på vår e-postliste ved å klikke her. Det tar bare 30 sekunder – vi har tatt tida.

Ønsker du ikke å være en del av nettverket vårt, behøver du ikke gjøre noen ting, men nettverket vårt blir selvfølgelig fattigere uten deg.

Hvorfor akkurat nå?

Også vi må forholde oss til de nye personvernreglene og personopplysningsloven. For oss på kompetansetjenesten, betyr den nye loven blant annet at du som ønsker nyheter fra oss på e-post, må si “JA” til å stå på e-postlista vår. Hvis du ikke setter deg på lista, kan vi ikke lenger sende deg tips om hva som skjer innen fagfeltet. I EU trådte den nye loven i kraft 25.mai, i Norge trer den nye loven tidligst i kraft fra juli.

Meny