Personvernerklæring og vår bruk av cookies

Følgende personvernerklæring gjelder for Nasjonal kompetansetjeneste for arbeidsrettet rehabilitering sitt nettsted, arbeidoghelse.no, våre kurs og arrangement og vårt nyhetsbrevprogram.

Informasjon som hentes inn hos oss

arbeidoghelse.no


Vi registrerer informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes og nettleserinnstillinger. I tillegg registreres IP-adresser av Google, men kompetansetjenesten har ikke tilgang til disse.

Kurs og arrangement

Vi registrerer arrangements- og kursdeltagere i våre databaser med navn, adresse, stilling, organisasjon, telefon og e-post.

Nyhetsbrevet

  • Navn, stilling, organisasjon og e-post (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev)
  • Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser

Hvordan vi bruker personopplysningene

arbeidoghelse.no

Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøk til arbeidoghelse.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Kurs og arrangement

Vi bruker opplysningene vi samler inn om deg til navneskilt, deltagerliste og annen informasjon relevant for kurset/arrangementet. Opplysningene vil ikke bli videresendt / benyttet av andre enn de som har tilknytning til arrangementet. 

Nyhetsbrevet

Kontaktinformasjonen som samles inn gjennom vårt nyhetsbrevprogram brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer og nyheter om arbeid og helse og arbeidsrettet rehabilitering og om arrangement og kurs. Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpnings-rate, lenkeklikk og evt. avmelding.

Hvordan personopplysninger innhentes

Nasjonal kompetansetjeneste for arbeidsrettet rehabilitering samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

arbeidoghelse.no

Data samles inn automatisk ved hjelp av cookies på nettstedet. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden. Om du bruker kontaktskjemaet, lagres informasjon om navn og e-post.

Kurs og arrangement

Om du bruker påmeldingsskjema til kurs og arrangement så lagres navn, stilling, organisasjon, e-post, telefon og adresse.

Nyhetsbrevet

Digitalt skjema for påmelding til nyhetsbrevet på nettstedet.

Hvordan personopplysninger lagres

arbeidoghelse.no

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler – se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Kurs og arrangement

Opplysningene lagres på vår server, og mappene med oversikt over påmeldte er kun tilgjengelige for utvalgte personer. Opplysningene beholdes i inntil 5 år.

Nyhetsbrevet

Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrevet lagres i vår konto hos MailChimp. Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte personer.

Frivillig samtykke

arbeidoghelse.no

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies.

NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.

Du kan reservere deg mot bruk av Google Analytics. Les hvordan du reserverer deg mot Google Analytics.

Kurs og arrangement

Vi registrerer arrangements- og kursdeltagere i våre databaser med navn, adresse, stilling, organisasjon, telefon og e-post. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og få slettet opplysningene om deg fra vår server. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller slette ditt samtykke.

Nyhetsbrevet

Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. For å sende nyhetsbrev er vi i Nasjonal kompetansetjeneste for arbeidsrettet rehabilitering pliktige til å spørre om ditt samtykke. Du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og bli slettet fra vårt nyhetsbrevprogram. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller slette ditt samtykke.

Nasjonal kompetansetjeneste for arbeidsrettet rehabilitering følger de norske personvernlovene. Les mer om dette på Datatilsynets sider.

Hva er informasjonskapsler/cookies?

arbeidoghelse.no benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg. En cookie er ikke et program og inneholder ikke virus.

Følgende informasjonskapsler brukes på arbeidoghelse.no:

Google Analytics

Nasjonal kompetansetjeneste for arbeidsrettet rehabilitering benytter analyseverktøyet Google Analytics for å analysere brukermønstre og trafikktrender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukeren. Dataene som samles inn lagres på Googles servere og slettes etter 24 mnd. hvis du ikke har returnert til nettstedet i løpet av denne perioden.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Ta kontakt med oss

Meny