KURS FOR TEAM OG ORGANISASJONER

Arbeidsrettet rehabilitering

Dette kurset gir deg innsikt i arbeidsrettet rehabilitering. Arbeidsrettet rehabilitering skiller seg fra annen rehabilitering ved at hovedmålet for de som deltar er å komme tilbake i jobb til tross for helseplager. Kurset passer for dere som ønsker å få en grundig innføring i sentrale begreper og praksis i arbeidsrettet rehabilitering.

Få mer info og avtal tid

Innhold i kurset

PRISER
A) Nettkurs + videomøter
Kr 5000,- per organisasjon
B) Nettkurs + fysiske møter
Maks kr 15000,- per organisasjon. Reiseutgifter kommer i tillegg
C)Fysisk workshop
Maks kr 15000,- per organisasjon. Reiseutgifter kommer i tillegg.

MÅLGRUPPE
Team og organisasjoner som jobber med rehabilitering som har arbeid som hovedmål, og som vil lære hvordan man bidrar til at pasienten når sitt hovedmål: Å komme tilbake i arbeid.

Ta kurset sammen med de du jobber med

A) Nettkurs + videomøter

For team og organisasjoner som vil ta kurset sammen på nett. Kurset består av seks moduler. Etter hver modul som tas individuelt på nett, tar vi et felles digitalt oppsummeringsmøte som vi fasiliterer. Inntil åtte personer kan delta. Det er opp til dere hvor raskt dere vil gå fram, om dere for eksempel vil ha videomøte en gang i uka eller en gang i måneden. Når vi starter opp, lager vi sammen en plan som passer for dere.

B) Nettkurs + fysiske møter

For team og organisasjoner som vil ta kurset sammen på nett. Kurset består av seks moduler. Etter hver modul som tas individuelt på nett, tar vi et felles fysisk oppsummeringsmøte som vi fasiliterer. Det er opp til dere hvor raskt dere vil gå fram, om dere for eksempel vil ha møte en gang i uka eller en gang i måneden. Når vi starter opp, lager vi sammen en plan som passer for dere.

C) Fysisk workshop

For team og organisasjoner. Kurset tar en hel arbeidsdag. Første del av kurset er forelesning og andre del er workshop med gruppearbeid.